Creatie Grafica & Tipar

Company-Vision-e1346046342657

vector-butterfly-butterflies-x-232329.jpgRainbow_Ocean__by_Thelma1-var4.jpg

Indiferent de strategia de marketing pe care o veţi adopta pentru compania dumneavoastră veţi avea nevoie la un moment dat de transpunerea ideilor dumneavoastră într-o formă grafică, fie că este vorba de web design , broşuri, mapă de prezentare , pliante şi nu în ultimul rând logo-ul şi identitatea companiei dumneavoastră.
Pentru toate acestea echipa noastră de specialişti în creaţie şi design vă stă la dispoziţie asigurându-vă profesionalismul de care aveţi nevoie în drumul dumneavoastră spre excelenţă.

Materializați ideile dumneavoastră pentru promovarea companiei ajutați de echipa noastră de  creație grafica & tipar. Felicitări,pliante,invitații,materiale publicitare,cataloage etc., pot lua o forma care să vă reprezinte oriunde prin:

1. Tipar digital, pentru lucrari unicat și de serie mică: postere, cărți de vizită, manuale de utilizare, felicitări, invitații, pliante, etichete, autocolante.

2. Tipar offset, pentru lucrări de serie medie si mare: cataloage de prezentare, pliante, agende, calendare, reviste, afișe,bannere.

3. Gama completă de finisari: plastifiere mata/lucioasa, lacuire selectiva, ștanțare, brosare, servicii de legătorie.

4. Personalizări:  folio, timbru sec, gravura computerizata, serigrafie, tampografie și altele.