Evenimente

Evenimente

Unul dintre cele mai importante mijloace de promovare si de fidelizare a clientilor  de care dispune departamentul de PR este organizarea de evenimente. In cadrul acestor evenimente compania dumneavoastra prinde viata mesajele dumneavoastra ajungand la potentialii clienti sau la cei actuali la un nivel mult mai personal decat prin alt canal de comunicare.

Pentru o comunicare optimă cu partenerii , este impetuos necesar ca evenimentele organizate in  cadrul companiei dumneavoastra să fie de un real succes.

TipsMedia își oferă suportul în acest scop, organizând evenimente, conferințe, workshop-uri, teambuilding-uri, lansari de produse si servicii noi, prezentari.

Tips Media impreuna cu ACED Consult Multimedia oferă în cadrul conferințelor interpretariat simultan/ consecutiv, și se implică direct în crearea  invitațiilor, printarea și distribuirea lor. De asemenea va stam la dispozitie pentru creearea de prezentari 2D/3D, mape de prezentare, brosuri, pliante, carti de vizita, orice material printat sau digital de care ati avea nevoie la astfel de evenimente. Astfel va punem la dispozitie un pachet complet de servicii menite sa asigure un feedback pozitiv din partea clientilor dumneavoastra. Apeland la un astfel de pachet complet de servicii economisiti atat timp cat si bani beneficiind de promotiile oferite de Tips Media pentru pachetele complete.